fbpx

Linda Lavett

Konstnär


Om mig

Jag är en drömmande människa som har ett stort behov av att skapa. Konst för mig är ett ständigt utforskande av material och tekniker. Jag skissar aldrig och har aldrig en färdig bild i huvudet av hur resultatet ska bli, utan börjar skapandet utifrån en idé, och är nyfiken på hur konsten utvecklar sig medan jag skapar. Processen är för mig lika intressant som resultatet.

Jag har även börjat ta emot tema-beställningar, där beställaren kan ge mig ett tema och ett pris, så skapar jag fritt efter det. Lika spännande för mig som för beställaren.

Plats:

Stockholm

Besök i ateljé:

Ja. Boka en tid med mig så jag är på plats

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

Instagram

Utbildning:

Autodidakt

l

Teknik:

Akryl, akvarell, collage, bläck, kol, pastell, fineliners m.m. Jag målar på olika material, såsom canvas, trä, kartong, papper och porslin och använder mig gärna av åkerbrukare material i min konst.

Inspirationskällor:

Mönster. färger, former, ljud och oljud som finns runtomkring mig i vardagen, i bilder, i naturen, i staden och i fantasin. Jag hämtar även mycket inspiration i musik och litteratur, och skapar gärna bilder utifrån ord, och ord utifrån bilder.

l

Aktuellt:

  • Jag deltar nu i min första utställning på nystartade Galleri GG66 (Gotlandsgatan 66), en samlingsutställning som pågår mellan mars – juni 2021.

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?