fbpx

Anna Isabella Sandberg

Konstnär


Om mig

I mitt konstnärskap kombinerar jag metafysiska världar med den norrländska naturen. Jag upptäcker ständigt nya världar inom mig. Vissa dagar är fyllda av pasteller och andra dagar av mörker. Oroväckande moln på horisonten blandas med en känsla av mystik och hopp. I min konst kan man alltid hitta nya tolkningar och lager av dolda budskap.

Jag har en ateljé i Sidsjö ateljéförening i anslutning till en grafikverkstad i Sundsvall. Jag arbetar med Monotypi som är en konstgrafisk tryckteknik där man målar med oljefärger direkt på en plåt som man sedan trycker för hand på ett fuktigt papper igenom en grafikpress.

Jag har en stor utställningsvana, jag har drivit igenom flera kulturprojekt på det lokala kulturhuset och jag har samarbetat med större konstnärer och fotografer. Se min hemsida för fullständigt CV.

Plats:

Sundsvall med Ateljé i Sidsjö ateljéförening.

Kontakt:

Kontakta

Besök i ateljé:

Ja, boka tid för besök!

Se fler målningar:

aisandberg.com
Facebook
Instagram

Utbildning:

Konstnärlig träning, Sundsvalls Konstskola, Konsthistoria, Uppsala Universitet samt Grafisk Design och Kommunikation, Mittuniversitetet
l

Teknik:

Monotypi (olja på papper)
l

Inspirationskällor:

Hilma af klint, Jackson Pollock och Pär Lagerkvist
l

Aktuellt:

Utställning Art Fo-Ko ”Urban Art” Hötorgsskrapan 4, Sergelgatan 8 i Stockholm. Pågår 28/3-7/4. Öppet vardagar kl.10-19 helger kl.10-18. Info om vernissagen maila: ai.sandberg@live.com

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?