Logo Artportable
Torill Roselin har sin første separatutstilling i Oslo på Galleri Albin Art, 10-23 september 2021. Hun «har malt og tegnet hele livet» og arbeider nå i akryl, hvor hun boltrer seg i flere stilarter. For tiden er hun inne i en ekspressiv periode, men har også andre uttrykk. Hun har en ren og klar fargepallett. Hennes formspråk er ofte organisk og løssluppent, men til tider også strengt og kontrollert.

Med 40 års arbeidserfaring og skolering innen kommunikasjon, kunst og håndverk har hun siden i fjor viet seg til kunsten på heltid. Utstillingen på Albin Art viser et bredt utvalg av malerier fra det siste året, og har med to malerier fra et studieopphold i Tyskland. Disse har temaet klimaendringenes effekt på snø og is.

Torill Roselin arbeider daglig i sitt nybygde atelier på Nøtterøy. Hennes kunstnerskap bærer preg av hennes faglig bakgrunn innen kommunikasjon og formidling. Hun mener at kunst oppstår i selve møtet mellom bildet og betrakteren, og at dette blir en form for kommunikasjon. Hun håper å bevege folks tanker og følelser omkring natur og miljø, ikke minst frodigheten og blomsterprakten når årstidene går fra vinter til vår.
Läs mer