Logo Artportable
Arkitekt med passion för form, ljus och skugga.

Skapande och kreativitet har alltid varit en drivkraft för mig, allt från kläddesign, arkitektur, trädgård, måleri och skulptur. Att få skapa och bygga, och att få inspireras och njuta av andras kreativa sinnen och deras skapelser spenderar jag gärna tid och energi på.
I mitt arbete till vardags styrs och utmanas jag av de olika mekanismerna i vårt samhälle, men i min konst får jag både styra och utmana mig själv, att testa mina gränser och förmågor i ett helt eget universum.
Jag hoppas jag kan inspirera er!

Skulptur
Jag har i flera år arbetat med skulptur, och utbildat mig med att arbeta med både lera och sten. Skulptur som form med sin 3 dimensioner är ett vant grepp utifrån mitt yrke som arkitekt, där alla sidor av en form samspelar till en helhet.

Måleri
Bildkonst har alltid funnits i mitt liv. Att fånga stunden eller platsen i en stilla bild, att kunna förmedla en känsla eller ett minne lång tid framöver är en konst i sig. Tekniker jag använder är oftast kol, akvarell och akryl, och mina konstverk avbildar ofta människor, byggnadsverk och naturens skiftningar.

Läs mer