Stephanie har sedan drygt ett år tillbaka varit Head of Content på Artportable. Tillsammans med ett växande team navigerar hon fram genom alla de utmaningar som digitaliseringen av konstvärlden kan innebära. Jobbet på Artportable fick hon genom att på egen hand ha drivit upp en stor plattform för kreatörer i sociala medier.

Sök jobb på Artportable här!

– Jag tror starkt på att nyckeln till digital framgång är samspelet mellan budskap och ett genomgående visuellt språk. Varumärket ska kunna byggas genom en genomtänkt vision och en konstant utveckling tillsammans med användare och besökare.

Artportable är ett socialt community och marknadsföringsplattform för konstnärer och kreatörer där tusentals kunder hittat den röda tråden i sina konstnärskap och presenterat sig digitalt. Artportables rötter inom content marketing har gjort att man varit snabbfotad i medialandskapet och tidigt satsat på att leverera mer än förväntat.

– Vi bygger verktyg för konstnärer genom expertis och målmedvetenhet, och med rätt team uppnår vi hela tiden nya mål. Vi är nu mellan 11-13 personer som jobbar på Artportable och alla är väldigt drivna. Nya medarbetare som ansluter till vårt team behöver kunna hänga med i svängarna och se både helheten och detaljerna.

artportable

Sök jobb på Artportable här!

Ny expertis inom området utvecklas hela tiden genom de anställdas närhet till enskilda konstnärsresor och det växande nätverket. För de anställda är det en otrolig känsla att hjälpa till att lansera konstnärer inför en bred publik och att skapa omedelbart gensvar. Konstnärerna har genom medlemskapet tagit ett stort steg till att förverkliga drömmen om att låta konsten få en större tårtbit av livet.

För att fortsätta tillväxten söker Artportable nu en driftig e-commerce product manager med tidigare arbetserfarenhet av att nå ut globalt. Personen ska ansvara för att Artportables medlemsskara växer exponentiellt och att medlemmarna utnyttjar verktygen till fullo.

– Vi har otroligt mycket bra användargenererat innehåll som medlemmarna förser oss med och som skapar ett extremt bra utgångsläge för oss som jobbar på marknadsavdelningen. All kreativitet från våra medlemmar blir en guldgruva för den person som kommer in i teamet för att ta Artportable till nya nivåer. Att få konstnärer och konstälskare i hela världen att prata med varandra och att skapa kvalitets-konstupplevelser globalt är några av våra mål framöver. Vi behöver bara ha med oss rätt personer i teamet.

Sök jobb på Artportable här!