Ett nytt, förbättrat Bättre Konst kommer att lanseras inom en snar framtid. Samtidigt har flera förbättringar gjorts under de senaste månaderna som skapat fler förfrågningar till anslutna konstnärer. Här är några av Bättre Konst mest besökta konstnärer!

Anthony Harvey

Anthony inspireras av “Allt möjligt! Människor, musik, film, Salvador Dalí, Picasso. Listan kan göras lång!” Han jobbar digitalt men återkommer ständigt till känslan en tom canvas och en pensel ger honom. Allra helst jobbar han i olja, akryl och blyerts.

Anthony Harvey

Se mer av hans konst här.

Randi Eggen

Randi Eggen är en född konstnärssjäl med ett livslångt kreativt värv, och i hennes konst sker möten mellan ytterligheter. Kontrasterande element av det mänskliga och det vilda drabbar samman för att skapa spännande helheter.

Att Randis guide blivit så flitigt har nog inte direkt skadats av hennes medverkan i Bättre Konsts uppslag i SvD, för att inte tala om hennes inspirerande konst!

Randi Eggen

Randi Eggens ställer för andra året i rad ut på Bryggeutstillinga i Rakvåg på Trøndelagskusten, se mer av hennes konst här.

Cecilia Andersen

Cecilia Andersen skapar fotokonst med ledordet simplicity. Med enkelhet, mättad färgskala och ibland rörelser eller mönster försöker hon få betraktaren att vilja stanna upp en längre stund och få se en omvärld som är mjukare, lugnare och mer hanterbar. Hon vill hjälpa till att dämpa intrycken i en värld där det skarpa och skrikiga ofta får ta störst plats.

Cecilia Andersen

Se mer av Cecilias konst här.

Anders Malm

Anders Malm bjuder betraktaren på en resa genom känslor och tankar. En upplevelse som beroende på ljus eller mörker kan anta olika skepnader och bidra till att målningarna skapar lugn, och för vissa även känslomässiga rysningar – beroende på betraktarens ”erfarenhetsryggsäck”.

Anders Malm

Även Anders har medverkat i SvD via Bättre Konst, se mer av hans konst här.

Catarina Hjort Tolstoy

Catarina Hjort Tolstoy älskar att röra på sig och har visat upp sina dalahästar på många platser i världen. Förutom dalahästar är människor och möten hennes stora inspirationskälla.

Catarina Hjort Tolstoy

Catarina ställer ut på alldeles för många ställen för att nämna, se dem alla här och mer av hennes konst här.

Lena van Rooy

Lena van Rooys utbildning som trädgårdsdesigner syns i hennes skickligt fotograferade växter. För några år sedan började Lena ifrågasätta de allt snävare tidsramarna på jobbet och stillasittandet vid datorn. Tankar på livskvalitet och på vad som egentligen betydde något blev återkommande och hon hittade tillbaka till naturen.

Lena van RooyLena ställer ut på Österlen i samband med konstrundan, se mer av hennes konst här.

Dag Hol

Dag Hols filosofi bygger på värdet i konsthantverk som det essentiella i konsten. Dag ställer sig emot den rådande uppfattningen som sätter idéer som det centrala. I Dags konst uppstår idén och konceptet främst ur konstprocessen. Vilket märks i hans drabbande målningar.

Dag är den tredje på listan som figurerat i det uppskattade SvD-inslaget.

Dag Hol

Se mer av Dags konst här.

Karin Ångström Hogg

På åttonde plats finner vi Bättre Konsts egna Konstkoordinator Karin Ångström Hogg. En skicklig målare, fotograf, och latex-konstnär, Karins flitigt besökta Konstguide är en inspiration inte bara för oss utan för många konstnärer landet över.

Karin Ångström Hogg

Se mer av Karins konst här.

Morgan Ekerås

I Morgan Ekerås fantastiskt stämningsfulla ljus finns tidpunkter och ögonblick fångade. Inspirerad av det luggslitna och flagnande, det som en gång varit men nu endast väcker känslor och minnen, i hans konst finns både urbana och rurala miljöer mästerligt skildrade. Platser man önskar man kunde besöka, men som man redan vet ligger i det förflutna.

Morgan Ekerås

Morgan ställer ut på Galleri Ekerås Vintern 2019/20, se mer av hans konst här.

Camilla Westby

En av våra mest skickliga textilkonstnärer, Camillas nyskapande arbete med tyg och färg skapar hela världar att besöka.

Camilla Westby

Se mer av hennes konst här.