fbpx

Susanna Kiander

Konstnär


Om mig

Jag heter Susanna Kiander, född i Sthlm-67. Bott och växt upp i både norr och söder men kastade mitt ankare 2003 i vårt vackra Skåneland i Ystad. Jag har i mitt liv blivit välsignad med fyra fantastiska barn och ett barnbarn hittills.

Jag har som de flesta en hel uppsjö av tidigare arbeten och kunskaper, ett stort bagage kan man nog säga. Jag har nog alltid varit en sökare och dragit mig mot utmaning efter utmaning och det var nog tur med facit i hand.

Tills jag plötsligt stod inför den största utmaningen någonsin 2011. Inte En bilolycka, utan tre bilolyckor tre år i rad från tre olika håll!

En total helomvändning utan underdrift Marken under mina fötter försvann och allt jag ägde likaså. Extremt hårt. Under en tid var jag uppgiven och otröstlig , kände mig besegrad, men så småningom så växte lärdomar och jag började sakta inse att detta också var extremt utvecklande.

Jag sökte styrkan och modet inom mig och fann nya Mål, nya Drömmar och nya Vägar. Detta blev min Inspiration och motivation. Vilket uppvaknande!!!

Jag blev då välsignad med en djupare insikt om livet och hur vi ska förvalta det på bästa sätt, så gott vi kan. Inspirationen när jag inom mig och det blir en direkt ventil ut till mina alster.

#Tiden stannar inte

#Efter regn kommer sol

#Ingenting varar för evigt, var Tacksam

Plats:

Ystad, Sverige

Kontakt:

Kontakta

Utbildning:

Autodidakt

l

Teknik:

Målningar

Inspirationskällor:

Livet, ödet, händelser på vägens gång

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?