Vi söker nu en ambitiös säljare som kommer att spela en viktig roll för hundratals svenska konstnärer under 2019. Vi välkomnar dig med höga standards och stor vilja att prestera. Du ska brinna för att bygga långsiktiga relationer med kunder och ha en vilja att slå budget. Du är social, driven och älskar utmaningar. Ett stort konstintresse sedan tidigare är så klart en bonus men inget krav!

Dina arbetsuppgifter

Nu har du som säljare chansen att arbeta med fantastiska konstnärer som vill ut och synas med sin konst. Vi har byggt upp Sveriges största plattform för konstnärer och gallerier som vill nå ut genom personliga berättelser som sprids i sociala och digitala medier. Dina uppgifter är att:

  • Sälja in marknadsföring i Bättre Konsts egna kanaler, skapa Metros Kultursida en gång i månaden samt skapa- och medverka på event.
  • Research inom våra och andras kanaler för att hålla dig uppdaterad om vad som är på gång inom branschen.
  • Uppföljning och kundvård.

 

Om oss

Vi är en kreativ content marketing-byrå som hjälper företag att nå ut med unika berättelser på vårt egna, etablerade sätt. I vårt team har vi samlad erfarenhet från flera av de största svenska mediekanalerna. Det som förenar oss är en vilja att skapa content som får hjärtat att sjunga. Vi har idag Sveriges största contentplattformar inom konst och golf med intäktsmodeller som gör oss långt mer effektiva än våra konkurrenter.

Vårt kontor ligger på Södermalm i Stockholm. Vi växer försiktigt och söker enbart extremt duktiga, ambitiösa och trevliga medarbetare. Under 2019 kommer efterfrågan från våra kunder fortsätta att öka och vi kan försäkra att vår blivande Account manager kommer in med fantastiska förutsättningar – både till ekonomisk förtjänst och till ett meningsfullt jobb där du får extremt mycket tillbaka från kunderna.

Kontakta jobb@hosono.se