Äntligen är våren här på riktigt, och med våren kommer inte bara blomstrande träd och härliga dofter, utan även mängder av utställningar! Varför inte ta din vår-energi och gå och inspireras av fantastisk konst, eller kanske gå en målerikurs? Vi på Bättre Konst har här samlat ihop några godbitar att gotta ner dig i, så sug i dig vår-dofterna och njut!

 


För dig som vill börja måla, fortsätta utvecklas eller bara ha en härlig dag tillsammans med likasinnade själar håller Martina Jakobsson kursen ”Släpp fram din inre konstnär”. Kursen äger rum torsdag den 30 maj mellan 10-16 i hennes ateljé, och i priset ingår både material, vin och vegetarisk lunch!
Läs mer här

 

Mellan den 1-6 juni ställer Monica Gorschelnik ut på Galleri T i Gamla Stan i Stockholm, med både akvareller, akrylmålningar, miniatyrträskulpturer och ikonmåleri. Och som om inte det vore nog så utför Monica även en dansimprovisation klockan 13 och 16 – häftigare kan det ju inte bli!
Läs mer här

 

På årets Sommarutställning på Galleri Sjöhästen i Nyköping ställer Caroline Roberts ut med sina färgstarka och talande verk, med start den 25 maj. Med sina mjuka färgkombinationer som rotar sig in i varenda vrå av kroppen är utställningen väl värd ett besök!
Läs mer här

 

Feminina former, kvinnliga kroppar och djupa ansiktsuttryck väntas på Konstrundan i Hjo den 7-9 juni, då Kristina Ekberg Renström ställer ut sina starka målningar. Hennes sätt att visa upp den verkliga kvinnokroppen, utan krusiduller och förvridningar, talar ett vackert klarspråk som du bara inte vill missa.
Läs mer här

 

Charlotte Falk är en av alla konstnärer som funnit någonting djupt och meningsfullt i Vedic Art. Idag målar hon häftig abstrakt konst med mycket starka färger och har även skrivit en bok, ”Känslor och färger i livet”. Den 24-30 maj ställer hon ut med sina målningar på Galleri Engleson i Göteborg, med vernissage den 24 maj klockan 16-19.
Läs mer här

 


Den 7-12 juni har du chansen att se bland annat fantastiska Stockholmsmålningar med Ingemar Strandh på Galleri Bellman i Stockholm. Ingemars kärlek till staden är märkbart i hans vackra konstverk, men han målar även djur, hav och annat.
Läs mer om Ingemar här