Efter en framgångsrik sommar och höst ska konstplattformen Bättrekonst.se utöka personalstyrkan. Blir det du eller kanske din konst-tokiga kompis som landar drömjobbet?

Är du utbildad journalist eller copywriter med säljerfarenhet och vill arbeta med alla Sveriges konstnärer? Bättre Konst söker nu ytterligare en säljande journalist/copywriter till kontoret på Åsögatan på Södermalm i Stockholm.

– Du kommer att arbeta med att sälja in och skriva kvalitetsinnehåll som sprids i digitala och sociala medier i marknadsföringssyfte. Du kommer även att publicera innehåll i vissa tryckta kanaler exempelvis Metro. 

Byrån Hosono som äger Bättre Konst har specialiserat sig på att bygga relevanta plattformar inom ett flertal branscher och publicerar dagligen intervjuer och företagsnyheter.

– Kvaliteter som vi efterfrågar är skrivandets och talets gåva, duktig förhandlare och så klart ett konstintresse utan dess like. Det som utlovas tillbaka är ett jobb som till 100% kretsar kring konst och dessutom en mycket konkurrenskraftig lön vid god försäljning.

ARBETSUPPGIFTER

– Att sälja och skriva inom våra digitala kanaler och sociala medier. Ditt dagliga arbete innefattar research, prospektering, sälj och innehållsproduktion från kontoret på Södermalm. Du kommer att bli en del av en grupp på åtta säljare och journalister/copywriters. Är detta du? Hör av dig omgående! Intresserad?

Läs mer om tjänsten på AMS  

Bättre Konst söker även en Account manager som enbart arbetar med försäljning.

Skicka ett mail till hej@hosono.se och följ Bättre Konst på Facebook.