fbpx

Vy

Fotografer


Om oss

Viktor och Ylva heter vi som fotar under namnet Vy. Vår konst försöker föreviga de flyktiga stunder som naturen bjuder på och ta med dom in hos dig.

Vi har båda fotat sedan barnsben då vi båda har föräldrar som är flitiga fotografer själva och dom var väldigt måna om att vi skulle få utvecklas inom vilken hobby vi än ville. Under första året på universitetet träffade vi och har följts åt sedan dess. Så gott som alla våra intressen och hobbys sker ute i naturen och vi fick uppleva så många otroliga och vackra stunder under våra första år tillsammans så vi bestämde oss för att vi skulle göra vårt bästa för att andra skulle få ta den av de ögonblicken.Första året fotade vi med en Nikon D3200 och sedan inköptes en D5300 så vi båda kunde fota samtidigt. Nu har en lite vassare D7500 tagit plats och är den huvudsakliga kameran då den inte är så stor och klumpig men har alla finesser och en snabb slutare som vi behöver när vi är ute i skogarna eller på fjället.

Ni kan hitta oss på alla sociala medier under namnet @vy.foto och ni får jättegärna skicka ett meddelande om ni undrar något annat eller har frågor om våran konst.
Hoppas vi hörs!
Viktor och Ylva

Plats:

Luleå

Kontakt:

Kontakta

Utbildning:

Viktor – Självlärd
Ylva – Kurser på Fotografiska
l

Teknik:

Foto

Inspirationskällor:

Inspirationen kommer ofta i stunden, en plats eller händelse ger oss inspirationen till de bilder vi tar.

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?