fbpx

Ulrika Granqvist

Konstnär


Om mig

Att få vara med och skapa är en viktig del i mitt liv. Jag har tidigare arbetat inom psykiatrin i många år. Där fick jag förståelsen av att det handlar om att skapa upplevelser för att komma tillbaka till livet, och det är precis det jag vill med min konst. Skapa en upplevelse. Något tredimensionellt som tar sig in i människors kropp och sinne. Därför kopplar jag konsten mycket till mindfulness – de går in i varandra.

Plats:

Boden.

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

Facebook

Utbildning:

l

Teknik:

Jag har ingen egentlig teknik, utan jag använder mig av det jag kan hitta. Jag gör utifrån det jag har, och det kan variera från gång till gång.

Inspirationskällor:

Saker i naturen, sådant som för andra kanske bara är en kotte eller en pinne, som man kan använda till att skapa något utöver det vanliga. Även utställningen på Havremagasinet ger mig mycket inspiration, där det är mycket miljötänk och många upplevelser.
l

Aktuellt:

Jag ställer just nu ut på Havremagasinet i Boden, en utställning som verkligen skapar upplevelser med ljud, ljus och annat. Den äger rum året runt och jag ställer ut fram till december.

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?