fbpx

Tommy Nilsson

Fotograf


Om mig

Jag har varit intresserad av fotografering sedan 10 år tillbaka. Och för ca 5 år sedan köpte jag min första systemkamera. Men det var först för ca 3 år sedan som jag började ta fotograferingen på mer allvar. Då var det dags att köpa mig en ny kamera och studioblixtar och satte upp en liten studio i källaren. Där övade jag flitigt på porträtt fotografering som mina söner och vänner fick stå som modell. I nuläget har jag flyttat upp studion så jag har mer utrymme. Förutom porträtt och produkt fotografering är jag ofta ute i naturen och där finns mycket fint och intressant att fånga på bild. Macro är det jag också fotograferar och då speciellt insekter. Jag är självlärd och har fått mycket hjälp från Youtube och andra sidor där de lär ut och visar tips på att bli en bättre fotograf.
Jag startade en egen fotografi firma för ett år sedan men har inte kommit igång förrän detta året så det ska bli kul att se vad denna sida kan pusha på sin karriär som fotograf. Detta är ett litet extra jobb jag har ut över mitt ordinarie jobb.
Jag fotograferar både till privatpersoner som till företag. Porträtt foto, bröllop, sport, olika evenemang och mingelbilder. Allt som är intressant och jag är allsidig när det gäller fotografering.
Detta är lite om mig och vad jag fotograferar och hoppas det ger lite intresse av mina foton.

Plats:

Genarp

Kontakt:

Kontakta

Länkar:

tnfoto.one

l

Teknik:

Fotografering

l

Inspirationskällor:

Allt som är intressant att fotografera

l

Aktuellt:

tnfoto.one

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?