fbpx
header

Suzanne Larsdotter

Fotograf


Om mig

Mitt intresse för fotokonst började redan vid barnsben då min far har fotograferat hela livet. Sedan jag var liten kan jag komma ihåg hur pappa rörde sig runt i mörkrummet för att framkalla bilder som han även i senare år vunnit priser för. En skulle kunna säga att intresset för fotot har gått i arv – om något sådant är möjligt – och skapat en ljuv och orubblig synergi mellan oss två. 

Folk i min omgivning skulle beskriva mig som en väldigt glad människa som älskar livet. Fotot har blivit mitt sätt att ladda batterierna. Mitt sätt att komma iväg, gärna själv, och upptäcka världen genom linsen. 

På sidan av mitt jobb som som sjuksköterska på Falu lasarett fotograferar jag. Jag är född och har mina rötter i Sörmland men har flyttat runt en hel del under mitt liv. Nu är jag, sedan många år tillbaka, bosatt i Falun med min man i vårt hus som ger en riktig ”Bullerby-känsla”. Mina tre barn, som nu är vuxna, har börjat flyga ut ur huset en efter en. 

Jag vill att du, som tittar på mina bilder, ska känna lugn och harmoni för det är exakt det som jag upplever när jag är ute på mina fototurer.

Plats:

Falun, Sverige

Kontakt:

Kontakta

Sociala medier:

Hemsida
Instagram

Utbildning:

Autodidakt
Fornby Fotoklubb

l

Teknik:

Digital – fotar med min Nikon och efterarbetet sker i Lightroom.

Inspirationskällor:

Vackra ting i naturen är min inspiration. Tycker om att fota djur och blommor men fotar även en del porträtt. 

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?