fbpx
Header

Steinar Hanson

Konstnär


Om mig

Min kunst har vært min følgesvenn siden 1994, på deltid i perioder hvor endre energier påvirker min kreativitet, heltid i andre perioder hvor energiene snakker til meg på en helt annen måte. Mitt liv, mine livsvandringer, mine verdier og livoverbevisninger påvirker, -og kommer ofte til utrykk i mitt kunstneriske utrykk.

Født i Oslo midt på 1960 tallet og har hele mitt voksne liv hatt fokus på å utvikle meg som menneske og på samme måte være en inspirasjonskilde for andre rundt meg . Har i flere tiår jobbet som livsveileder, foredragsholder, healing og Kinesiologi med et bestemt fokus på livsveiledning og energikorrigerende aktiviteter som bidrar til å skape de gode livs opplevelsene i hverdagen. Det er de vi minnes når vi en gang skal se oss tilbake på det livet vi har levd.

Mitt navn er Steinar Hanson  og signerer mine bilder «Shanson»

Plats:

Moss, Norge

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

Facebook
Instagram

Utbildning:

Selvlært kunstner drevet av ønsket om å skape nye perspektiver og i den forbindelse skapes kunst intuitivt. Drives av impulsivitet og intuitiv skaperkraft. Deltar gjerne og ofte på kurs og workshop med andre dyktige kunstene fra flere nordiske land som selv har gått i lære hos sine mestere og forbilder, for eksempel Odd Nerdrum.

l

Teknik:

Olje og akryl på lerret.

Inspirationskällor:

Inspireres ofte intuitivt, etterfulgt av en følelse som skaper et ønske om å formidle et budskap. Den svevende og uklare starten blir ofte konkret når budskapet ønskes formildet. Fryder meg over mangfoldet av energier som folk lar seg påvirke av kunsten.

l

Aktuellt:

Det er ikke plass så må motta en mail med adresse jeg kan sende dem til.

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?