fbpx

Sara Johansson

Konstnär


Om mig

Bor tillsammans med mina underbara barn, Olivia och Melvin, i Brunne. Förlovad med min Mattias. Jag älskar att få skapa med mina händer. Allt från hantverk i olika former, rita och måla till att forma nya frisyrer. Har vuxit upp nära naturen och där hantverk och måleri varit en naturlig del i vardagen då min mamma skapade diverse hantverk och min pappa målade tavlor. Man kan nog säga att jag vuxit upp med färg och pensel i handen.

Tyvärr råkade jag ut för en bilolycka för några år sedan som gjort att jag har väldigt mycket värk och besvärligt med kroppen idag. Då jag inte längre kan göra saker i samma utsträckning som jag tidigare gjort har målningen och mitt hantverk blivit än viktigare för mig. Idag driver jag mitt egna företag Sara’s Konst och Design.
Jag hoppas och vill att betraktaren ska kunna känna en viss stämning eller känsla i mina målningar. Det jag vill förmedla med mina målningar där människor/människokroppen står i fokus är att vi alla ska kunna stå stolta och känna att vi duger som vi är. Realism… men gärna med en liten touch

Plats:

Härnösand.

Besök i ateljé:

Efter överenskommelse finns möjlighet att se min konst, samt vid förannonserade dagar.

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

Hemsida
Facebook
Instagram

Utbildning:

Jag är utbildad frisör och hälsocoach. Har även gått en konstutbildning där jag lärde mig mer om akvarell och att teckna samt kurs i silversmide.

l

Teknik:

Måla tavlor i olja är det jag brinner mest för, även om jag använder mig av olika tekniker och material i mitt skapande.

Inspirationskällor:

Jag har alltid haft nära till och vistats mycket ute i naturen som för mig är en stor inspirationskälla. Likaså möten med människor inspirerar mig mycket.

l

Aktuellt:

Som närmast finns några av mina målningar med på Konstrundan 18- 19 maj 2019, Nebulosa Gård.

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?