fbpx

Rosalie Hevius

Konstnär


Om mig

En målerisk galenpanna som bor och är verksam på Gotland och har ett stort sinne för färg form struktur. Har gått på konstskolan Gotland med inriktning bild form grafisk formgivning och är utbildad i Vedic art och alla principer.

Jobbar med kontraster och väver in människor magi ögonblick och möten i min konst. Är även utbildad florist hudterapeut och samtalscoach inom psykosyntes.

Har en stark filosofi att alltid gå skönhetens väg och att skapa skönhet vart du än går! Tycker om att jobba med alla sinnen och uttrycker mig gärna starkt och abstrakt, har en önskan att väcka din inre gudomliga skaparkraft med min konst!

I mitt skapande inspireras jag av mitt egna unika liv som på många sätt varit annorlunda. Som en frigörande metod att överleva trauma och komplex ptsd så har konsten burit mig hela livet. Jag har även skrivit med medförfattare Ronnie G Lundin en bok som heter Blinka lilla stjärna som handlar om vanmakt, vanvård och vilja.

I skapandeprocessen inspireras jag väldigt mycket av naturen och dess innehåll och jag målar gärna och mycket med årstidens material från naturen såsom växter, blommor, blad, mossa mm.Tycker om att jobba enligt årstidsväxlingarna och följa moder jords rytm.

Välkommen ombord på en färgstark himmelsk röra!

Plats:

Gotland, Sverige

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

Instagram 

Utbildning:

 • Konstskolan gotland – Bild form grafisk formgivning 
 • Konstskolan gotland – Vedic art
 • Stockholms modecenter – Florist
 • Privatskolan för hudvård och kosmetik – Hudterapeut
 • Humanova/psykosyntes – Samtalscoach 
l

Teknik:

Jag använder mig av blandteknik och vedic art och har gärna blommor blad växter jord mm i skapandet. Jobbar mycket med kontraster och det gäller även i val av färger, så jag rör mig i allt från akvarell till tusch, akryl och olika pigment.

Inspirationskällor:

Jag själv som pensel och mina färger är universum, människor, möten ögonblick, känslor, musik, växter blommor blad och allt vad naturen har att erbjuda!

  Contact the artist

  Would you like to know more about a specific art work?

  Are you asking as a company, organisation or privately?
  Do you follow Artportable on social media?