fbpx

Peter Muld

Fotograf


Om mig

Mitt intresse för fotografering startade ganska sent. 2012 köpte jag min första systemkamera och fotograferade då mest människor. Eftersom jag har ett stort behov av att vistas i naturen så blev det snart naturligt att kameran följde med även dit. Det tog inte lång tid förrän jag insåg att utmaningen med att fotografera djur och natur var mer krävande men mycket roligare, och gav mig så mycket mer än att fotografera annat. Jag fick upp ögonen för djur och natur på ett helt annat sätt och idag är det nästan det ända som jag fotograferar och hämtar min inspiration från.

Jag älskar att fotografera på hemmaplan men har besökt länder som Kanada, Australien, Finland och Thailand för att fotografera. Där har det blivit mer exotiska djur som bla Knölval, brunbjörn, krokodiler och apor.
Vid sidan av mitt arbete som brandman/styrkeledare på Räddningstjänsten Mitt Bohuslän driver jag ett eget företag där jag jobbar med hemsidor och fotografering.

Ni hittar mig på petermuldphotography.com och jag hoppas att min passion speglas i mina bilder och att ni hittar något som ni gillar.

Plats:

Ljungskile

Kontakta:

Kontakt

Utbildning:

Självlärd inom fotografi. Utbildad Styrkeledare och brandman på Räddningstjänsten Mitt Bohuslän
l

Teknik:

Natur & Landskapsfoto
l

Inspirationskällor:

Naturen är min största inspirationskälla.
l

Aktuellt:

För tillfället har jag inga utställningar.

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?