fbpx

Mikael Jenei

Fotograf


Om mig

Jag började fotografera i början av 80 talet, mestadels under mina fiskeresor, men har alltid varit intresserad av bildkonst sedan jag upptäckte serietidningar i tidig ålder.

Min första kamera försvann under en semester i slutet av 1989, en RICOH KR5 laddad med den underbara filmen KODACHROME 64.

Min första digitalkamera blev en besvikelse färgerna var inte alls i närheten av analog film, så jag ar kompletterat min digitala arsenal med en stor uppsättning filmkameror,

sådana modeller som man bara kunde drömma om att få äga en gång i tiden.

Jag är nog mer intresserad av andras bilder än mina egna, konsumerar massor av bilder varje vecka. Fotograferar och skapar oavbrutet, har ständigt nya idéer på gång.

Naturligt ljus ska det vara och helst korta skärpedjup med vacker bokeh. Ställer ut om jag får tid men det är alltid något som kommer i vägen och högarna med bilder växer.

Håller just nu på att flytta min stationära bildbehandling till mobila enheter vilket skapar enorm frihet för skapandet, dessutom är jag väldigt intresserad av ny teknik, vilket inte skadar i dessa tider.

Plats:

Bromma

Kontakta:

Kontakt

Utbildning:

Självlärd

l

Teknik:

Analog & Digital

l

Inspirationskällor:

Kända o okända konstnärer och alla duktiga fotografer på Flickr

l

Aktuellt:

På sikt

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?