fbpx

Mia Sten

Fotograf


Om mig

Ända sedan jag höll i en kamera första gången har jag älskat att fotografera. Jag har alltid känt mig utomstående i alla sammanhang, fotografering har hjälpt mig att hitta mig själv. I vuxen ålder har jag fått diagnosen autism, och en förklaring till varför jag ser och känner saker annorlunda. Med fotograferingen kan jag visa omvärlden alla detaljer jag ser som de flesta missar. Om jag kunde skulle jag ägna all min tid åt fotografering, men det är ett tufft yrke. Därav har jag ett jobb inom resraurang där personalen är som en familj för mig. Utöver dem har jag min alldeles egna lilla familj med min man och vår son. De mesta i mitt liv är komplicerat, till stor del på grund av min autistiska sida, och jag håller gärna allt för mig själv. Introvert är nog det rätta ordet. Samtidigt är jag väldigt öppen som person och älskar att möta nya människor.
Det är även på grund av min autistiska sida som jag intresserat mig för diagnoser överlag. Det ledde mig till att engagera mig inom föreningen attention och deras arbete. Jag har nu suttit med i styrelsen i snart ett år och det är fantastiskt roligt.
Mina drömmar är att kunna lyfta fram och visa människan bakom autismen. Det finns så mycket mer än vad som syns att visa. En fotobok är något jag önskar kunna ge ut någon dag, tillsammans med drömmen om en egen fotostudio hemma.

Plats:

Västerfärnebo.

Kontakta:

Kontakt

Länkar:

Hemsida
Facebook

Utbildning:

Design and construction college.
l

Teknik:

Canon 1100D. Använder naturligt ljus och redigerar nästintill aldrig mina fotografier.
l

Inspirationskällor:

Detaljer, solen och vattnet, att hitta nya vinklar är min inspiration. Försöka att se allt från ett nytt perspektiv.
l

Aktuellt:

Det finns en pågående utställning hos kryddan i Krylbo, cafeét inne i Krylbo Avesta stationshus och är pågående tills vidare.

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?