fbpx

Mette Lundby

Konstnär


Om mig

For meg er lyst et bærende prinsipp i alt kunstarbeid. jeg leker med mellomrom like mye som form, og jeg synes ofte brudd er vel så interessant som sammenhenger. Jeg er en storryteller. Jeg liker at ting skaper mening, og lar meg lett begeistre av om betrakterens mening er forskjellig fra min. Jeg arbeider konseptuelt, og det er fortellingen som skaper sammenhengene mellom elementene i konseptet, som kan inneholde svært ulike materialer og uttrykk.

Jeg er 64 år og anser meg som en evig aktivist i kampen for rettferdighet og frihet. Jeg tror det meste kan inneholde humor og lek, og lager optimistisk glad kunst. Jeg har et enkeltmannsforetak som heter Mulighetsskaperne der jeg tilbyr kreative læringsprosesser for å styrke sterke sider og bidra til at de involverte kan lære seg hvordan de kan gjøre mer av det som allerede fungerer. Kunstnerisk virksomhet, leke og lære henger nøye sammen i min verden.

Plats:

Sandefjord, Norge

Besök i ateljé:

Ja. Boka en tid med mig så jag är på plats

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

Sosiologen: www.mulighetsskaperne.no
Kunstneren og aktivisten på FB: Mette Lundby

Utbildning:

Kunstnerisk; 2 år tekstilutdanning

Organisasjonssosiolog

l

Teknik:

Konseptkunst, installasjon og sammenstillinger/assemblage

Inspirationskällor:

Picassos arbeider og tanker om kunst. Politikk og samfunnsdebatter, spesielt om klima og miljø. I arbeid med glass søker jeg inspirasjons hos bla. Kari Håkonsen/Vidar Koksvik, tekstil: Kaffe Faset
l

Aktuellt:

Historier fra mors hus, er prosjektet jeg nå arbeider med og gjerne vil vise fram om et års tid

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?