fbpx

Merete Andersen

Fotograf


Om mig

Jag är en glad hobbyfotograf som brinner starkt för att fånga naturens ljus i mina bilder. Jag fann detta magiska intresse för åtta år sedan och har utan någon vidare utbildning lärt mig att skapa mina egna bilder på mitt eget vis. Jag älskar att hitta bra kompositioner när jag är ute och fotograferar, men hittar även de speciella motiven per automatik när jag går utan min kamera.

”Working with text and numbers – playing with my camera – doing my yoga – studying my herbs” är en väldigt bra och kort beskrivning av mig som jag använder mig av på mina plattformar. Jag arbetar med siffror, bokföring, projekt och löner, utövar yoga dagligen och studerar naturens örter där jag hela tiden lär mig något nytt.

Jag drömmer alltid om nya utflykter med min kamera, söker efter det där speciella ljuset. Det är givande för mig att dela mina fotografier med de som tycker om dem. Livet har gett mig många utmaningar genom åren och jag ser till att lära mig av dessa händelser. Livet är inte alltid det man får, utan hur man använder det man får.

Plats:

Ørje, Norge.

Kontakt:

Kontakta

Utbildning:

Fotoworkshops med norske Bjørn Rørslett , i övrigt självlärd.
l

Teknik:

Fotografering.

Inspirationskällor:

Naturen, ljuset och färgerna. Inspirationen kommer till mig allt eftersom jag rör mig, ute i naturen eller annat.
l

Aktuellt:

Ingenting för tillfället.

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?