Marléne BG (Gottfridsson)

Konstnär


Om mig

Med hjärnan konstant på högvarv – full av idéer – så försöker jag få ner det som drar i mig starkast. Jag har vuxit upp och delat mitt hem med över 50 personer då mina föräldrar arbetade som familjehem hela min uppväxt. Efter det har jag själv valt att arbeta med utsatta människor och senare år som verksamhetschef. Skapandet har hela tiden varit mig nära men först 2018 satsade jag mer helhjärtat på detta både genom texter, tavlor och skulpterande. 2019 släppte jag boken ”Ett Brev Från Lilla Mig” som både författare och illustratör

Att skapa får mig lugn, jag skapar på intuition och känsla. Många gånger vet jag inte själv vad det ska bli, med tillit så växer sakta motivet fram och budskapet kan ofta tolkas fritt av betraktaren. Allt jag skapar har ett djupt budskap eller mening i botten. Skapar även rent spirituella verk i olika former.

Plats:

Öland

Kontakt:

Kontakta

l

Teknik:

Akryl på duk, skulpterande i lera.

Inspirationskällor:

Människor, möten, verkliga historier och berättelser, spiritualitet, psykologi, psykiatri, livet. Går på intuition och känsla vilket formar idéer i mitt huvud som jag sedan försöker ge form.

l

Aktuellt:

Samlingsutställning Öländska konstnärer på Galleri Stenhallen i Borgholm på Öland pågår juni-november 2019.

Kontakta

Är du intresserad av ett specifikt verk?

Frågar du i form av privatperson, företag eller organisation?

Följer du Bättre Konst på Facebook?

13 + 1 =