fbpx

Marina Hansson

Konstnär


Om mig

Min kunst er livet. Leve det som den jeg er og være en livets kunstner.

Tidligere sløste jeg vekk livet gjennom at prøve å være et menneske jeg ikke er, og jeg har malt min prosess i bilder som gjenspeiler det å oppleve seg selv som død og begravet til at våge å leve livet gjennom sin egen skapelse.

Som man kan se på mitt første bilde så kunne jeg ikke male, men likevel så viser min bildeserie at det etter hvert kom seg. Man kan på noe vis alltid det man vil og ønsker seg gjennom å fokusere rett.

Jeg er ingen profesjonell kunstner som har lært og gått kurser, men jeg kjøpte meg lerret, pensler og farger fordi jeg hadde lyst å prøve meg. Jeg våget å gjøre et forsøk og det samme gjelder med livet – man må tørre prøve seg og våge å leve livet som det individet man faktisk er.

Mitt liv handlet tidligere i mange år om å bryte et liv med vold i nære relasjoner og rette opp i konsekvenser det gav av bland annet fysiske, psykiske og emosjonelle smerter. Det tok lang tid fordi jeg selv måtte finne ut hva som var årsaken til problemene og hvordan jeg løste dem.

For parter som lever i voldelige relasjoner hjelper det ikke bare å bryte relasjonene for å få det bedre. Volden former menneskene til noe dem egentlig ikke er og derfor må individene også rettes opp i for å unngå å havne i de samme sporene om og om igjen.

Gjennom manipulasjon, vold og løgner forandres mennesker og individer må få hjelp til å manipuleres tilbake til den de en gang var før volden fanget dem. Til den de egentlig er, men av ulike årsaker ikke tørr å være.

Mitt arbeid er derfor å styrke mennesker. Vise dem at det alltid finns muligheter uansett, og at man finner mulighetene gjennom å komme i kontakt med seg selv og den man som unikt individ er. Derfor har jeg også det siste året arbeidet med å etablere min virksomhet Atomega Konsulenttjenester og ferdigstilt meg som konsulent spesialisert på vold i nære relasjoner og manipulering.

Mer informasjon kommer på www.atomega.no etterhvert. Jeg arbeider fortløpende med informasjon for å også kunne ferdigstille nettsiden.

Plats:

Kolltveit, Norge

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

www.atomega.no

Utställlningar:

Tidigare utställningar 1 på Glesvær kafe i Øygarden
l

Teknik:

Akryl

Inspirationskällor:

Livet
l

Aktuellt:

Prosjekt Atomega. Stoppe og begrense problematikken Vold i nære relasjoner Se webside.

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?