fbpx

Marie Bergwall

Konstnär


Om mig

Jag är en kvinna som lever i nuet och letar efter utmaningar som får mig att växa som människa och själ. Jag har en stark intuition och den hjälper mig mycket både inom min målning och fotografering. När jag målar låter jag mig alltid ledas via intuitionen, både vad gäller färger och motiv. Jag vet aldrig på förhand hur en tavla kommer att bli. I de allra flesta fall får jag beställningar på intonade tavlor. En intonad tavla är högst personlig och den harmoniserar med din energi. Jag låter min känsla leda mig och låter kreativiteten ta över. Med tavlan följer även ett kortare medialt budskap som även det är intonat just till dig. Målningen är egenterapi och den får mig att komma närmare livet och nuet, vilket blev ett måste efter en utmattad och överarbetad hjärna för flera år sen då jag var egenföretagare. I dagsläget arbetar jag som sjuksköterska inom akutpsykiatrin.
När jag fotograferar letar jag efter en att få en speciell känsla i mina bilder, jag söker själen i människan och naturen. Känslan är otroligt viktig och jag vill förmedla kontraster, det hårda mot det mjuka och sköra. Att leka med ljuset, färgerna och motiven är en ren och skär lycka för mig. När jag hittat den perfekta känslan i en bild gör det mig helt euforisk. Min förhoppning är förstås att andra ska känna samma sak med både mina fotografier och målningar. Jag vill sprida och väcka upp människors känslor så att de känner att de lever.

Plats:

Östersund.

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

Hemsida
Instagram

Utbildning:

Självlärd.
l

Teknik:

Jag använder mig av akryl då jag älskar färgerna. Jobbar mest med verktyget spatel istället för pensel då det ger en grövre struktur och inte lika fina linjer i målningen. Jag vill lämna lite åt fantasin i mina tavlor och låta betraktaren upptäcka.

Inspirationskällor:

Starka färger och musik inspirerar mig.

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?