fbpx

Maria Imperatore

Konstnär


Om mig

Jag är konstnärinna som arbetar mestadels i Collage, Akryl och Graffiti. Målar gärna i olika tema och serier. Finner stort behov av att få vara spretig och har ofta ett budskap när jag målar, men allt är i betraktarens ögon.
Att porträttera kvinnor och kvinnokroppar är något som ligger mig extra varmt om hjärtat. Målar helt utifrån känsla och inspireras av mig och min omgivning. Färger är en viktigt del i min konst. Att optimalt uppleva konst är att se en tavla den ena dagen för att sedan upptäcka något helt annat i motivet en annan dag.
Att få möjligheten och uppskattningen att måla i den utsträckning jag gör idag är fantastiskt. Jag driver även en podd som heter Superkraften vilket gör att få uttrycka mig både genom ljud och bild. Det är viktigt för mig att få finnas och hjälpa människor som är utsatta. Har erfarenhet inom möbeltapetsering och dekoratör men även samarbetat med designern Kaj Ransvi och hans smyckes-, klockkollektion.

Plats:

Malmö

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

Instagram
Facebook

Utbildning:

Autodidakt
l

Teknik:

Blandteknik, acryl, graffiti, collage.

Inspirationskällor:

Mig själv, familj, vänner. Ser upp till starka kvinnor och män som tror på sig själva och gör det de vill. Det om något inspirerar mig.

Aktuellt:

  • 26-28/2021 Van Gogh Art Gallery, Bryssel
  • Vecka 20, 2021 Artportable Showroom

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?