fbpx

Louise Volsted Pedersen

Artist


Om mig

Siden jeg var barn, har jeg bl.a. elsket at tegne og male, hvilket nu sker i perioder med stor produktivitet, indimellem afbrudt af andre gøremål.
Jeg har ikke en bestemt metode eller tilgang til det at male og skabe, udover at jeg fletter legen og det intuitive ind i det skabende moment.
Jeg er lige fascineret af natur som af kultur, hvilket er tydeligt i mit motivvalg, der ofte tager udgangspunkt i objekter og situationer, som jeg har fundet på min vej rundt i by og ind- og udland. Det kan være en enkel blomst eller mere avancerede landskaber, måske ansigter, optog, dyr, kroppe eller bygninger, eller bare den måde lyset lige faldt på.

I mine værker er jeg optaget af, at finde mit eget udtryk, mere end at gengive noget nøjagtigt. Man kan godt kalde det noget nær ekspressionistisk, men sommetider er min stil mere rolig og enkel. Faktisk, kan jeg ikke rigtig knyttes til en bestemt retning eller stilart. Endnu. Mine værker er oftest figurative, men jeg arbejder også med abstraktioner.
I skulpturerne formgiver jeg egne ideer og tanker, i håb om, at vække genklang via værket hos beskueren. Ikke dermed sagt at mine Indian slippers, skal tilskynde alle til at gå på glas – det er på eget ansvar.

–  Louise Volsted Pedersen, maj 2020.

Location:

Holstebro, Denmark

Contact info:

Contact

Education:

MA and visual artist.
l

Technique:

Drawing, photographing, oil, acrylics, and mixed media.

Inspirations:

Nature, art, photographies, humans, movies and music on a larger scale.
l

Current projects:

  • Exhibition: Bovbjerg Fyr, Denmark.

Contact the artist

Would you like to know more about a specific art work?

Are you asking as a company, organisation or privately?
Do you follow Artportable on social media?