fbpx

Linn Marie Almby

Konstnär


Om mig

Jag heter Linn Marie och bor i Hudiksvall, där jag också är född och uppvuxen. Jag är en kvinna mitt i livet som efter ett långt uppehåll nu äntligen har funnit glädjen i att skapa igen. Efter att ha provat på många hobbies och hantverk – för kreativiteten har varit med mig sen barnsben – har jag alltid återkommit till målandet, som nu också har blivit min stora passion på riktigt sedan några år tillbaka.

Jag älskar starka färger och glittriga detaljer så min konst är ofta färgsprakande. Samtidigt är den en spegling av det som händer i mitt liv och många gånger en slags bearbetning av händelser och tankar- som betraktaren kanske inte ser men känner av intuitivt. Målsättningen med mina bilder är först och främst att göra både mig och andra människor glada, få oss att se att livet är rätt härligt ändå, trots motgångar.
Efter några tuffa år vill jag nu ha in lite mer positivitet, lycka och glädje i livet.

Jag tillbringar den mesta av min vakna tid med mina pennor och penslar. Det är ju när jag får skapa min ”gladkonst” som jag mår som bäst.
Jag har aldrig någon direkt plan när jag börjar på en ny bild utan låter den växa fram i sin egen takt, ofta till musiken jag lyssnar på. Jag lägger till detaljer och glitter, lite av varje, till känslan säger att nu.. nu är den klar.

Plats:

Hudiksvall.

Besök i ateljé:

Ja. Boka en tid med mig så jag är på plats

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

Instagram

Utbildning:

Självlärd
l

Teknik:

Blandteknik. Akryl, akvarell, inc, collage

Inspirationskällor:

Drömmar och händelser i livet. Musik, natur och djur. Färger, former, skuggo

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?