fbpx

Linda Birgitte Børresen

Konstnär


Om mig

Jeg begynte å male i 2014, da jeg ble medlem i et lite kunstnerfelleskap, dette ga meg så mye at jeg begynte å male for å ha utstillinger og åpent atelie.

Etter ca 2 år med mye utvikling og testing av forskjellig teknikk, ble jeg medlem hos ”Labben” i Sandefjord, her har jeg vært medlem i 4 år nå, og i dag jobber jeg fulltid med kunst, sitter som styreleder for et felleskap med 70 medlemmer. Og har eget ateliè og tilgang til felles Galleri her på huset. Jeg forsøker å finne fram til de følelsene som er vanskelig å snakke om, og utrykker meg brutalt og ærlig i bildene mine.

Selv om jeg sjeldent planlegger hva jeg skal male, ligger det alltid noe i bakrunn som kan fortelle en historie.

Plats:

Sandefjord, Norge

Besök i ateljé:

Ja. Boka en tid med mig så jag är på plats

Kontakt:

Kontakta

Utbildning:

Er helt selvlert.

Tidigare utställningar:

10 – 12 utstillinger i Vestfold fylke, 2015 – 2019, høstutstillingen til Lyons Club i Tønsberg 2019.
l

Teknik:

Maler med oljemaling, i hovedsak, men kombinerer også med oljebasert spray. Jobber veldig lagvis, bygger opp bilder med stensiler. Kutter stensiler med skalpell, bruker hver stensil 2 – 3 ganger.

Inspirationskällor:

Jeg henter inspirasjon fra egne erfaringer og minner, fra perioder i livet som har vært utfordrende. Jeg finner mye inspirasjon i musikk, lyrikk, poesi og i bøker, tekster og media.
l

Aktuellt:

Solo utstilling på Draaben bar i Sandefjord – Mai 2020 (1mnd), Fellesutstilling Galleri Labben, Sandefjord 7-10 Mai 2020

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?