fbpx

Linda Åkesson

Konstnär, föreläsare & funkisaktivist


Om mig

Hej!

Jag är en kvinna på snart 43 år som haft det tufft i mitt liv och varit med om en del. Detta berättar jag om i denna en självbiografi. Barndom, uppväxt och vuxenliv, mobbning, diskriminering på grund av funktionsnedsättningar (Cp-skada och synskada), psykisk ohälsa och annat. 2011 gav jag ut ett fåtal ex via Vulkan.se men nu har jag skrivit om en hel del. Texten har inte genomgått någon redaktionell ”besiktning” eller korrekturlästs av någon annan.

Skrivit har jag gjort ända sen jag lärde mig att skriva, jag skrev små berättelser och ritade bilder. Jag har alltid tyckt om att skriva och skulle även vilja skriva skönlitteratur. Men jag känner att jag vill börja med denna självbiografi då det finns mycket som jag tycker är viktigt att det får komma ut. Jag föreläser också om mitt liv emellanåt. Jag skulle så gärna vilja gå utgivet professionellt men min ekonomiska status tillåter mig inte egenutgivning. Jag har precis också börjat på en uppföljare där jag tänkte fokusera ännu mera på arbete och
utbildning och den boken ska vara mera peppande för personer med funktionsnedsättningar och andra att våga utbilda sig och söka jobb, tro på sig själva och sin förmåga.

Jag kom in på universitetet i höstas och läser en utbildning som heter ”Hälsa och rehabilitering i
arbetslivet”.

Hälsningar,
Linda

Plats:

Stockholm

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

Hemsida

Utbildning:

Jag läser en utbildning som heter ”Hälsa och rehabilitering i arbetslivet”.
l

Teknik:

Fotografi och måleri.

Inspirationskällor:

Min sinnesstämning, färger, musik, händelser- och berättelser.

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?