fbpx

Leila Lagrén Solberga

Konstnär


Om mig

Jag är 58 år ung och börjar nu sedan 2016 min nya del i livet. En konstresa som kommer göra skillnad inbjuden av Linnea Lovisa Holmér intendent.
Aktionerar via Gomer och Andersson i Norrköping till Auctionet.com. Deltar i de framtida historieböckerna som kommer att skrivas, mina barn får stim pengar registrerade när jag dör. Jag älskar alltså konstresan dit och tillbaka. Älskar ord som ger, tar och berör såsom konsten musiken, är också f.d musikbegåvad, Idrotts- nörd med krämpor.

Rolig och smart kreatör. Vill aldrig sluta att ta reda på, skapa rum och idéer i hjärnan. Fylla tomrum, underhålla skratta gråta.
”Ge och ta ” skänker konst för auktion genom konst för livet.
Team Rynkeby till Barncancerfonden. Stockholms auktionsverk kommer att auktionera nu snart ”konst för livet”.

” Att måla eller inte måla” är mitt liv. Är även ord-kreatör och är även bestämt att jag snart kommer att inleda i underhållning tillsammans med en trollkarl i ett Kick-off event i ett underhållningsföretag.
Så kul!

Plats:

Söderköping

Kontakt:

Kontakta

Utbildning:

Studio and showroom for customers

Tidigare utställningar:

  • Estland Haapsallu international watercolour symposium 2019.Utvald av jury att delta, nordiska Akvarellsällskapet.
  • ”Under samma tak” NORRKÖPING på Galleri Sander NP 33 en av de utvalda.
l

Teknik:

Olja akryl akvarell/porträttering/natur/djur/stad/människo- utbildad dekormåleri design illusionsmåleri trompe loei’l marmorering träådring, gör kundförslag först till rum trapphus takmålning etc.

Inspirationskällor:

Naturen staden media och såklart historia som jag älskar passionerat konsthistoria antikt arkitektur hus leverne förr. Jag älskar. Livet är den största.

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?