Karin Rosén

Konstnär


Om mig

Jag har sedan jag kunde hålla i en penna, ritat och målat, det har alltid känts helt självklart. Min dröm har sedan jag kan komma ihåg, varit att bli konstnär och få uttrycka mig och förmedla känslor genom mina verk. Det ska vara mycket att titta på ”More is more”. Att måla stora tavlor är vad jag tycker om mest.
Mitt främsta mål med mina målningar är att kunna beröra, glädja och höja självkänslan för betraktaren men även att få iakttagaren att reflektera. Jag vill även förmedla känslor och kärlek mellan människor, man ska känna igen sig i mina texter/bilder och kunna ge bort en av mina tavlor/tryck/vykort och känna att det framför tankar som hon eller han vill ge till mottagaren.

Mitt hjärta slår lite extra för att måla och skriva budskap som riktar sig till barn och ungdomar.
Har planer på att göra grafiska tryck och vykort av mina tavlor, jag gör personliga tavlor på beställning när givaren vill ge bort något extra lyxigt som till exempel bröllop, födelsedagar, dop m.m.

Jag ägnar mig åt naivistisk konst och mina antal idéer till motiv, är ett rågat mått med guld.

Plats:

Furuvik

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

Instagram

Utbildning:

Autodidakt
l

Teknik:

Akryl

Inspirationskällor:

Livet, kärleken, glädjen, lyckan, gamla fotografier särskilt på människor – kända som okända, retro nostalgi, nära & kära, mina hundar, kreativa människor, biosfären, mode, återbruk.

Kontakta

Är du intresserad av ett specifikt verk?

Frågar du i form av privatperson, företag eller organisation?

Följer du Bättre Konst på Facebook?

1 + 12 =