fbpx

Inga Dóra Sigurdardóttir

Konstnär


Om mig

Jeg er født og opvokset i Island, på en ø syd for Islands kyst, som hedder Vestmannaøerne. Jeg flyttede til Danmark i 2006, og har boet i Haslev alle årene, sammen med min mand. To af mine døtre bor også i Haslev, den tredje bor i Stockholm. Jeg har altid været kreativ, med alskens håndarbejde, og har haft en kærlighed for at male og tegne siden jeg var barn. Det er dog først i de senere år, at jeg for alvor er kommet i gang med maleriet.

Først malede jeg med akryl, men nu har akvarellen taget over. Jeg kan godt lide, hvordan akvarelfarverne spiller sit eget spil, og alle de forskellige teknikker er spændende og sjove at lege med. Min inspiration finder jeg især i den islandske natur, som jeg er vokset op i. Jeg maler både landskab, men også fugle: her har lunden (søpapegøjen) en helt særlig plads i mit hjerte. De findes i kolonier på Vestmannaøerne, og jeg er derfor vokset op med den smukke fugl tæt på livet.

Jeg har deltaget i flere kurser indenfor både akryl- og akvarelmaling, samt været billedkunstlærer i mange år. Jeg håber at mine værker giver jer et indblik i den kontrastfulde og dramatiske natur som jeg er vokset op i.

Venligst,

Inga

Plats:

Haslev, Danmark

Besök i ateljé:

Ja. Boka en tid med mig så jag är på plats

Kontakt:

Kontakta

Utbildning:

Kurser indenfor både akryl- og akvarelmaling

l

Teknik:

Akryl- og akvarel

Inspirationskällor:

Den islandske natur som jeg er vokset op i

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?