fbpx

Helena Mernissi

Konstnär


Om mig

Jag har varvat mina 2 yrken i livet som köksmästare och dykinstruktör man ser i min konst att mkt inspiration speglas från dem.
Jag har rest och bott nästan 10 år i olika länder med Nya kulturer, vänner , livsöden och människor , lärde mig otroligt mycket om mig själv och vad som är viktigt att kämpa för…och leva för…att vara ödmjuk o uppskatta livet ..
I min konst finns inga lagar , normer, regler mer än etiska ,Jag har aldrig studerat konst el gått kurser jag har aldrig känt att jag passar in på en konstskola .. av rädslan att förlora den inre fria glöden att tappa kontrollen ,vara fri utan ramar och regler i färg o form.jag vill inte formas eller styras av andra, jag vill bara måla och njuta ..

Jag tycker att all konst är en del av konstnären och allt är upp till betraktaren själv att uppleva målandet för mig är harmoni , glädje och frihet på alla plan det är mitt sätt att varva ner mentalt ,min egen tid och bubbla
Jag älskar att måla med akryl och Ink jag använder gärna min dodeling och guld-silver blad i mina abstrakta verk målar på stora som små dukar. utöver det gillar jag fortfarande att måla mina vilda djur och stora ögon på stora dukar och figurativt

Inget fel att ha många stilar tycker jag , en människa har många sidor i sig så har även konsten inom oss konsten skapas från hjärtat och själen på den väg jag vandrar med livets olika känslostormar , intryck och upplevelser jag upplever dagligen.

Jag hoppas ni ser en glimt av allt jag upplevt i mina tavlor precis som jag gör .. livet är en resa ..tavlorna är mina frimärken på vägen..

Plats:

Hägersten

Kontakt:

Kontakta

Utbildning:

Autodidakt.

l

Teknik:

akryl -ink- tusch- blad metaller

l

Inspirationskällor:

Alla konstnärer som vågar måla sin egna stil och inte ändrar den oavsett vad alla andra tycker ????konstnärer som skapar för sin egna passion och glädjes skull

l

Aktuellt:

Contact the artist

Would you like to know more about a specific art work?

Are you asking as a company, organisation or privately?
Do you follow Artportable on social media?
Newcomers