fbpx
Header

Harald Johan Eigum

Fotograf


Harald Johan Eigum

Om mig

Jag är för närvarande fotograf och journalist på den lokala tidningen. Mitt huvudmotiv för utställningen är att jag kan ge publiken goda tekniska färdigheter och lång erfarenhet av att röra publiken med bilder som ger en historia liv. Detta ger mig möjligheter att göra det jag gillar mest; fotografi. Samtidigt gör detta att jag kan arbeta mer i perioder om det är nödvändigt. Som fotojournalist är jag ad hoc-orienterad, med ett snabbt svar på förändringar i arbetsdagen och kundens önskemål. Det grafiska uttrycket är mycket viktigt för mig eftersom fotografering och korrekt visualisering främjar stimulans av sinnena i publiken.

Jag har nyligen ägnat mycket av min uppmärksamhet åt videoproduktion, inklusive att utmana lokaltidningen tillsammans med professionella videoproducenter. Utbildningen i dessa verktyg har varit en helt fantastisk upplevelse, särskilt med tanke på de kreativa möjligheter som detta ger för att skapa uppmärksamhet och empati. Som porträttfotograf på allt från dop, konfirmationer, bröllop och begravningar är jag bra på att återskapa och förmedla stämningar. Jag hör att jag är bra på att fånga situationer och snabbt lära känna mig själv i en miljö som är tekniskt utmanande.

Som kursinstruktör hör jag att jag har naturligt goda pedagogiska förmågor, får deltagarna engagerade i lärande och ger dem feedback om framstegen. Jag är bra på att förmedla den praktiska användningen av kamera och komposition. Att trivas i klassrummet och främja fotograferingen är för mig en stor inspiration i vardagen.

Jag har använt Photoshop sedan 13 år sedan och följer den snabba tekniska utvecklingen inom IKT, stillbilder och video. Som strukturerad, punktlig och ordnad kommer du som publik att lita på min prestation och närvaro. Som teampersonal lyssnar jag, stöder och ger användbara bidrag för samhället och arbetsgivarna. För mig är god gammaldags norsk arbetsmoral viktig.

Plats:

Norge

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

Hemsida
Facebook
Instagram

l

Teknik:

Profesjonellt fotoutstyr

Inspirationskällor:

Kultur

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?