fbpx

Elisabeth Djenfer

Konsthantverkare


Om mig

Jag är en kvinna på 61 år som älskar att sticka och virka. Det var min farmor som fick mig att börja en gång i tiden, och sedan dess har jag fortsatt med detta hantverk. Jag är även uppväxt med en far som var repslagare, och det han inte kunde om garn, ja det är inte värt att veta.

Jag har en stor familj som består av man, husdjur, barn och barnbarn. Hemma har jag mängder av garn i olika färger och storlekar – jag tycker om att ha det nära till hands och inte behöva sätta mig och beställa när jag får en ny idé. Jag har svårt för att bara sitta stilla utan jag finner mitt lugn när jag kan sitta och sticka eller virka under tiden jag till exempel tittar på TV. Då jag är sjukpensionär så passar det mig väldigt bra att ha ett stort intresse. Nu under sommaren sitter jag gärna ute i solen samtidigt som jag får göra vad jag älskar. Andra intressen som ligger mig nära hjärtat är naturen, promenader och matlagning. Något annat jag sysslar med för att hålla igång under dagarna är att sälja ljus via PartyLite.

Jag tar jättegärna emot beställningar, så om det finns någonting du önskar (allt ifrån hattar till grytlappar eller disktrasor) så får du gärna höra av dig till mig via kontaktformuläret här på sidan.

Plats:

Söderköping.

Kontakt:

Kontakta

Utbildning:

Självlärd.
l

Teknik:

Stickning och virkning.

Inspirationskällor:

Internet! Där finns en uppsjö av olika mönster-sidor att inspireras av.
l

Aktuellt:

Inget aktuellt, men tar emot beställningar.

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?