fbpx

Elisabet Bok Eriksson

Konstnär


Om mig

Under hela mitt liv har jag målat i någon form, på senare år har jag lagt mer tid på mitt konstnärskap. Jag ställer ut mina tavlor runtom i Västra Götaland och i mitt eget hem. Till största del är jag självlärd, men jag har även gått olika kurser i olika tekniker som olja, akryl och akvarell.

Ateljén där jag skapar mina tavlor ligger vackert belägen i en gammal fabrikslokal i Stenkullen, där målar jag tillsammans med andra konstnärer från olika bakgrunder. Jag målar tavlor i akvarell, olja, akryl och tusch. Inspirationen till mina tavlor kommer främst från mitt intresse av den andliga delen av vår existens, det vi inte förstår, det ogripbara. Motiven kan variera och jag styr inte själv vad som ska träda fram på den tomma kanvasen. Ofta ser jag i efterhand olika symboler och meningar i mina tavlor. Detta gör mitt skapande lustfyllt och spännande!

Plats:

Lerum

Besök i ateljé::

Ja. Boka en tid med mig så jag är på plats

Kontakt:

Kontakta

Utbildning:

Konditor och bagare samt undersköterska, målning självlärd
l

Teknik:

Olja, akryl, akvarell, tusch

Inspirationskällor:

Det undermedvetna samt universum och naturen
l

Aktuellt:

Kvarnen i Alingsås under 400 årsjubileet, biblioteket i Lerum nuvarande samt diverse bibliotek i Småland vernissager hemma också samt illustrationer i en bok 2016

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?