fbpx

Elin-Marie Söderlund

Konstnär


Om mig

Är född och uppvuxen i Göteborg, och delvis Onsalahalvön. För tillfället bor jag och min familj på Eriksberg. Min konst började skapas inom mig när jag var en liten tjej. Mycket tid tillbringades ensam ute i naturen med hästarna och alla år av träning inom området har skapat ett eget rum. Har i stort sett ridit hela livet och utbildat unghästar. Några av dem har kommit upp till svår klass i både dressyr och hoppning. Alla dessa fantastiskt fina hästar som jag haft hos mig, och som jag haft samarbete med, återkommer ofta på besök spirituellt. Jag målade mina första riktiga målningar 2009 och har sedan fortsatt i perioder under tiden jag arbetat som fastighetsmäklare.

Jag har till största del ridit på hemmaplan på heltid under många år. Arbetet med dressyrhästar är i sig ett skapande och på det sättet också konst, men har även lett till att jag förblivit anonym för den större publiken. Även inredning och arkitektur ligger mig varmt om hjärtat och jag har alltid älskat att skapa vackert. Jag vill att allt ska vara vackert…dukar jag till middag skall även det vara vackert…det som är runt omkring mig och mina kära blir helt enkelt vackert.

Har haft en längre tid av sämre hälsa och då har målandet blivit mitt sätt att vila. Jag har en dröm och önskan att dela med mig av min konst då jag har sett och upplevt mycket – både glädje och kärlek – när jag förstått hur min gåva berör alla underbara människor. Jag är intresserad av kinesisk stridskonst i form av Wing Chun Kung Fu och genom den har jag träffat min livscoach, som sedan 2017 blivit som min mentor. Marterial Art Wing Chun är för mig ett fantastiskt sätt att träna både insida och utsida. Ett redskap för Body and Soulcontrol.

Mina målningar har hittills sålts i både Danmark och Tyskland, förutom då naturligtvis även i Sverige. Senaste halvåret har jag sålt mellan 15 och 20 målningar, till största delen de som består av hästmotiv.

Plats:

Göteborg

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

Facebook

Utbildning:

Jag har gått livets estetiska skola och har tecknat och målat sedan jag var liten. Jag ser måleriet som en viktig och livsutvecklande utbildning i sig. Min pappa har alltid sagt att vad som än händer i ditt liv så glöm aldrig att du är konstnär.
l

Teknik:

Olja och Acryl mycket färg
l

Inspirationskällor:

Från livet själv – livet är konst – allt är konst och ingenting är perfekt. Hästarna har alltid varit en otroligt stor inspirationskälla och min egen ridning är självklart även den inspiration till min konst. Ofta har jag nära kontakt med andra sidan vilket skänker mig spiritualism inom mitt konstnärskap. Mina alster som föds ur detta är ren magi.
l

Aktuellt:

Gothenburg Horse Show i Scandinavium 3:e till 7:e april. Där kommer jag synas med femtontalet målningar.

Mer information om denna utställning kommer inom kort.

 

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?