fbpx

Daniela Kronvall

Konstnär


Om mig

Jag heter Daniela Kronvall. Jag älskar livet. Jag älskar mig. Jag älskar att måla. Jag började måla för sex år sedan, vid en tidpunkt i mitt liv då livet tog en stor vändning i dramatik. Det var även vid en tid då jag gick en kurs i abstrakt konst och fann magin i att uttrycka mina känslor i färg och form.

Mest målar jag känslor som kommer via meditation och kvantumfält. Jag tolkar och transformerar min förnimmelse.

Det kan vara känslor som jag vill förstå, bearbeta eller transformera. Jag målar det som fascinerar mig. Det magiska: magin mellan det vi kan se och det vi inte kan se men ändock känna, den energi som flödar i oss och runt omkring oss.

Jag är min egen mästare. Jag tänker att varje människa är sin egen mästare. Varje människa kan skapa sin egen verklighet genom tankens kraft. I meditationen kan människan bli sin egen mästare av sitt undermedvetna.

Det är i meditationen jag stannar upp, där jag bejakar nuet och möter mina känslor. Det är där jag låter känslorna få ta den tid och plats de vill. Det är där jag fylls med villkorslös kärlek och acceptans. Det är där nyckeln till friheten finns; fönstret till det undermedvetna.

Jag har alltid haft ett stort intresse för psykologi och förutom att jag målar skriver jag en barnbok och jag undervisar i psykologi och engelska inom Kriminalvården. Jag älskar att inspirera och motivera; att ge människan verktyg för att nå sina mål och drömmar.

Jag är en viljestyrd, målinriktad, kreativ filosof full av sprudlande livsglädje. Jag känner tacksamhet. Jag ser alla dagar som en möjlighet till att förgyllas med kunskap, utveckling, emotionell intelligens och kärlek. Jag älskar livet. Jag älskar mig. Jag älskar att måla.

Plats:

Stockholm, Sverige

Besök i ateljé:

Ja. Boka en tid med mig så jag är på plats

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

Facebook

Utbildning:

 • Masterexamen i psykologi och engelska 
 • Självlärd och en kurs i abstrakt konst
l

Teknik:

Akryl

Inspirationskällor:

Meditation, känslor, naturen, människor, universum och neurovetenskap

l

Aktuellt:

 • Konstutställning på Galleri Greger i Stockholm, 13 augusti – 19 augusti

  Contact the artist

  Would you like to know more about a specific art work?

  Are you asking as a company, organisation or privately?
  Do you follow Artportable on social media?