fbpx

Cicilie Svanem

Konstnär


Om mig

Jeg er er en selvlært kunstner som er født og oppvokst i Trondheim. Min kunstneriske utvikling har blomstret de siste årene, spesielt etter at jeg opprettet FB gruppen ”Cicilie Svanem Malerier” hvor jeg publiserer mine malerier. Jeg har grunnleggende bakgrunn fra vg. skole tegning, form og farge, men jeg har utviklet min egen stil og finner mye inspirasjon gjennom hendelser i hverdagen som påvirker meg på forskjellige plan og når jeg er ute i naturen og fotograferer.

Jeg maler på lerret med akryl og/eller oljemaling og bruker redskaper som pensel og kniv.
Mine malerier varierer fra figurativt uttrykk til abstrakt, alt ettersom.
Jeg har malt en del bilder på personlige oppdrag også. Det som fascinerer meg med det er prosessen, å gå inn i følelsene/energien til den personen jeg maler for. Det kan være å skape et uttrykk gjennom personens opplevelse av en bestemt hendelse, male et personlig bokomslag, platecover osv.

Jeg har arrangert malekurs for ungdom i regi av Røde Kors og har hatt noen malekurs for venner og kjente. Til daglig jobber jeg som butikkleder, er utdannet Aromatisk Fysiopat/soneterapeut og LBH-Coach men bruker store deler av min fritid på maleriene mine.

Plats:

Trondheim, Norge

Kontakt:

Kontakta

Utbildning:

 • 1989-1992 Almenn utdanning Tiller vg. Skole,
 • 1992-1993 Tegning, form og farge Charlottenlund vg skole,
 • 1995-1996 Interiørdesigner Merkantilt Institutt,
 • 1998-2001 Aromatisk Fysiopat/Soneterapi Norsk Prana Institutt,
 • 2016-2017 Leadership By Heart Coach utdanning v/Peter Svenning.
 • l

  Teknik:

  Akryl og oljemaling på lerret med pensel og kniv. Abstrakt og figurativt.

  Inspirationskällor:

  Jeg finner inspirasjon gjennom hendelser og påvirkninnger i dagliglivet og når jeg er ute i naturen og fotograferer. Jeg maler mine følelser og liker å meditere for å komme dypt i mitt indre før jeg maler. Underveis i prossessen så dukker det opp nye bilder og noen ganger blir maleriet helt annerledes enn det jeg hadde sett for meg i utgangspunktet. Jeg liker å se ting fra et høyere perspektiv.
  l

  Aktuellt:

   

  Akron Gallery, Øvre Bakklandet 17.

   Contact the artist

   Would you like to know more about a specific art work?

   Are you asking as a company, organisation or privately?
   Do you follow Artportable on social media?