fbpx

Bill Ferngren

Fotograf


Om mig

Jag är en självlärd fotograf. Natur, landskap, hav och skog är det jag föredrar att ägna min fotografering åt. Älskar att vandra omkring i våra fina naturreservat.
Skärgården i Stockholm har jag också spenderat många, många timmar i. Har ingen officiell utbildning, men har studerat mycket klassisk kompositionslära på internet. Försöker förfina tekniken med att skapa en inbjudande och välbalanserad bild. Min strävan kommer förhoppningsvis alltid finnas kvar att hela tiden utveckla denna konstform. Har även praktiserat grafisk formgivning i olika konstellationer, där tänkandet många gånger kan liknas med balansen jag söker i mitt bildspråk. Försöker hålla mina bilder så ”rena” som möjligt. Bästa kvaliteten på ljuset är oftast tidiga mornar och kvällar, det är vanligtvis då ger mig ut i naturen.

Plats:

Norra Sorunda

Kontakta:

Kontakt

Utbildning:

Självlärd.
l

Teknik:

FF, spegellöst system. Fotar i RAW-format. Efterbehandling sker i Adobe Lightroom och Photoshop. Drönarbilder förekommer också.
l

Inspirationskällor:

Havet, naturen och våra landskap. Har även en knippe nutida fotografer som jag inspireras mycket av. Är också musiker, där musiken kompletterar fotograferandet. Det händer att jag med inspiration från mina bilder tonsätter upplevelser och känslor jag varit med om.
l

Aktuellt:

Önskar ni köpa Fine Art Prints av absolut högsta kvalitet, besök gärna då min hemsida för beställning!
Där finner ni så mycket mer arbeten från mig.

Går också att köpa ett urval av mina prints på trendyroom.se

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?