fbpx

Barbro Slettvik

Konstnär


Om mig

Jeg har jobbet som sekretær på sykehus i mange år, men måtte etter lang tids sykemelding innse at jeg i hvert fall foreløpig er ute av arbeidslivet. Dermed fikk jeg god til til å kjenne etter hva jeg egentlig har lyst til å holde på med.
Jeg har ingen utdanning innen kunst, men jeg har en kreativitet som må ut på et eller annet vis. Jeg har ikke malt noe tidligere, annet enn et og annet lite bilde til eget hjem. Det ble til at jeg i august 2019 meldte meg på et 6-ukers online malekurs. Det var som om noe løsnet i meg som kunstner, og jeg startet å selge malerier etter uke 1.
Inspirasjonen kan jeg kjenne på ute i naturen. Jeg ser linjer og farger som jeg får lyst til å gjenskape, eller fargesammensetninger i interiør som gjør at jeg får lyst til å male noe som passer inn. Jeg maler abstrakt, og ofte endrer ideen jeg hadde i utgangspunktet seg til noe helt annet underveis. Det er dette jeg synes er så befriende med det jeg holder på med. Prosessen med å skape noe der sluttresultatet ikke er bestemt, det bare plutselig er der.

Plats:

Trondheim, Norge

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

Facebook

Instagram

Utbildning:

Autodidakt

l

Teknik:

Akryl

Inspirationskällor:

Naturen. Interiør.

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?