fbpx

Art by Vretinger

Konstnär


Om mig

Jag har så länge jag minns varit intresserad av att skapa. För mig handlar konst om att en känsla ska få uttrycka sig. En känsla i kropp och sinne eller en idé om hur något kanske kan gestaltas.

Allt som oftast landar jag i motiv som inte direkt föreställer något självklart. Det är betraktaren som sitter med facit, och att konst FÅR vara KONSTigt är viktigt för mig. Varje målning är unik i sitt slag, en stark drivkraft driver mina händer och penslar för att ta form med automatik.

Jag är alltid lika nyfiken på vad som jobbas fram. Och till vem? När man hör: nämen där är den ju, av folk som råkar kika in på min utställning/hemsida/Instagram blir man lycklig. Det är en fantastisk känsla att få se mötet mellan målningen och dess nya ägare. Allt har en mening fast vi så sällan kan se det innan.

 

Plats:

Stockholm

Besök i ateljé:

Ja. Boka en tid med mig så jag är på plats

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

Hemsida
Instagram
Facebook

Utbildning:

Autodidakt

l

Teknik:

Akryl och akvarell.

Inspirationskällor:

Min stora inspirationskälla kommer från det jag ser och omfamnas i. Det kan handla om möten med människor, från byggnader, känslor, meditation eller andra sinnesintryck. Det blir som det blir, så blir det bäst.

l

Tidigare utställningar:

 • Galleri Bellman, April-21, Stockholm
 • Juste gallery, April-21, Stockholm
l

Kommande utställningar:

 • Erik Larsgården 23/8-12/9-21, Brovallen Dalarna

  Contact the artist

  Would you like to know more about a specific art work?

  Are you asking as a company, organisation or privately?
  Do you follow Artportable on social media?