fbpx

Anneli Johansson

Konstnär


Om mig

Född och uppvuxen i Kalmar och på Öland. När jag efter min utbrändhet inte kunde hitta tillbaka till livet och tysta de dystra tankarna som alltid fanns där så valde jag att gå in i min målning och tog uttrycket att stanna upp och vara i min inre värld och genom konsten så fann jag stillheten som ett meditativ tillstånd och erövrade min sorg att inte stå i samma riktning av livet som jag gjorde innan.

Jag är en konstnär som många gånger influeras av det medvetna jaget att uttrycka en känsla av det mänskliga jaget och dess form. Utifrån den tillgången skapar jag i dag mina verk som ligger i skifte att studera andra konstnärer och dess färgrika skapande för att få influenser i målarteknik och att ta min konst till högre nivåer hela tiden.

Likaväl som jag är född i tvillingarnas lufttecken är jag i formen lite mer innerlig men ändå så berusad av att vingarna bär mig dit jag vill och detta ger mig friheten att välja vad jag vill och kan måla.

TO ENJOY, TO LOVE AND TO ART YOU- är inte endast en känsla av att vilja förföra andra utan jag skapar mer och mer för att ge mig själv ett större utrymme av vad jag själv finner är glädje i livet. Skapandet kraft innfinner sig i mycket och många gånger så finner jag att livet i sig ett skapande – en stor tavla där varje komponent är en kulör och fångas upp i livet och ger ett eget uttryck för sina skiftningar. Alla delar av mig finns alltid med mig när jag skapar min konst.

Plats:

Kalmar

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

www.zamzara.se

Utbildning:

Grafisk design
j

Teknik:

Akryl, akvarell, digital art
j

Inspirationskällor:

Jag drivs av att utforska och prova olika skiftningar i målarteknik. Jag speglar mitt innersta, mina tankar och känslor.

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?