fbpx

Anne E Svensson

Konstnär


Om mig

Född och uppvuxen i vackra Blekinge, Ronneby där tiden var fylld av hästar, djur och natur. Nu är jag bosatt i härliga Stockholm.
Jag har alltid haft penslar, färg i ett hörn och sporadiskt målat men det var inte förrän jag kom hem efter ett långt utlandsuppdrag 2009 då jag bestämde mig för att börja måla på allvar. Jag gick med i konstföreningen Artitud och min inspiration blev omedelbar! Att få vara med, dela och lyssna på andras passionerade glädje att skapa, fick mig ögonblickligen att börja måla igen. Jag minns det exakt på dagen…Nu tio år senare är jag delägare i galleriet Ateljé 89 i Stockholm. En oas där jag kan skapa och samtidigt visa upp mina verk.

Min hemsida heter Gallerizoo där hittar ni djurmotiv i tjocka formbara och mustiga färger. Jag målar direkt med målarkniv och tjockt med färg, den härliga känslan att skrapa och forma är total och jag försvinner in i en färgad sagoskog. I det skedet vet jag oftast inte vilket motiv det ska bli, men ibland dyker djuret helt plötsligt upp och visar sin personlighet. Just nu är det djur som fantasier och i alla möjliga färger. Djur som gör mig glad men på samma gång lite rädd och fnissig som rävar, tvättbjörnar och blå flodhästar.

Ateljé:

Ateljé 89, Regeringsgatan 89, 111 39 Stockholm

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

www.gallerizoo.se
Hemsida Ateljé

Instagram: Gallerizoo, Ateljé 89: #atelje89, #ateljé89, #Gallerizoo, #gallerizoo

Utbildning:

Autodidakt, konstnärskurser
l

Teknik:

Palettkniv – Olja

Inspirationskällor:

Inspireras av djur, natur, champagne och allt som gör livet lite roligare.
l

Aktuellt:

  • Utställning den 24 Oktober- 1 November.

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?