fbpx

Anne Cathrine Bergersen

Konstnär


Om mig

Mitt navn er Anne Cathrine Bergersen, jeg kommer fra Sandefjord, men har for det meste produsert produktene mine i Kragerø. Jeg er utdannet som glassblåser ved Orrefors i Sverige, og har senere også tatt kurs i kalde teknikker som Fusing på Averøy . Jeg har vært assistent i flere verksteder både i Telemark og i Vestfold, og har leid meg inn som selvstendig glassblåser for å jobbe med eget design. Glass er et materiale som aldri slutter å fascinere meg. Det kan være skarpt, og hardt, og knuser fort, men er også i bevegelse pga. arbeids temperature. Jeg kan ikke ha direkte kontakt med det når jeg jobber, men likevel så kreves det full kontroll gjennom hele prosessen for å få til det uttrykket jeg ønsker. Glasset blir fort kaldt, og selv om tiden kan være kort pr produkt gir det meg en egen ro å jobbe med det. Produktet blir til der og da, og du må jobbe i/med materialet selv om det er med en viss avstand.

Jeg har hatt utstillinger på Jomfruland, og på Kunstforeningen i Kragerø. Utsmykning på Sykehuset i Vestfold, og levert produkter på gallerier som Pollen i Arendal, og Hjertholm i Bergen.
Jeg har også vært innom Kragerø Kunstskole den siste tiden som faglig hjelp i glass undervisning.

Ellers selger jeg produkter ettersom jeg får inn bestillinger.

Plats:

Sandefjord, Norge

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

acglassdesign.no

Utbildning:

Orrefors
l

Teknik:

Glassblåsing

Inspirationskällor:

Naturen har inspirert meg mye i produksjonen i mange år. Jeg ønsker å fortsette med det, men nå også jobbe med glasset mer skulpturert knyttet til følelser.
l

Aktuellt:

Jeg er også med i et kunstner fellesskap i Sandefjord som heter Labben. Der vil jeg holde flere utstillinger og kurs fremover.

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?