fbpx

Anna-Victoria Ingemarsdotter

Konstnär


Om mig

Jag är tjej som är uppvuxen straxt vid Risinge Prästgård, som ligger mitt i det grönskande Östergötland, på mina föräldrars gård. En hobbykonstnär som tolkar sagoinspirerat när jag målar, kompletterar mitt målande med abstrakt målning för att frigöra mitt inre.

Målar gör jag helst i olja, som är ett vackert medium, men även akvarell, guasch, kol/krita/blyerts och även lite skulptering.
Fotografering är också en stor del av min konst, en inspiration för att skapa vidare.
Sommartid står jag gärna ute och målar, så jag kommer motiven nära och nästan kan ta på dem.Privat är jag en tjej med energi, bor en bit från Risinge i ett rött litet hus med mina fem jakthundar, nära en skön Trollskog (som jag brukar kalla den), jagar och tränar med mina hundar.

Jag har alltid målat och skapat både det ena och andra, men efter att jag blev utbränd hittade jag äntligen till en konstnär, Jon Wide som kunde hjälpa mig med tekniken och formen, men allting är under utveckling och lära hela tiden.

För några år sedan började jag att visa mina alster, har i många år ritat och tecknat/målat och även fotat en hel del, men aldrig visat något för mer än mina närmaste vänner och knappt dem. En sorglig händelse i mitt liv fick mig att besluta att visa min konstnärliga sida för de som vill se den, livet är för kort för att dölja och gömma. Det är livet vi lever som är här och nu, som är viktigt, som är nuet, det vackra och oförgängliga nuet.

Plats:

Sätersborg Kisbo, Finspång

Besök i ateljé:

Ateljén idag är liten, men ni får gärna besöka mig.

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

Hemsida
Facebook
Instagram

Utbildning:

Målat för Konstnärer
l

Teknik:

Oljemålning, Guasché, Akvarell, Krita, Kol, Suddteknik, Akryl, Blyerts, Skulptering, Stickning, Sy mm.

Inspirationskällor:

Mitt eget sinne, naturen

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?