Logo Artportable

Ge din konst den kärlek den förtjänar – professionell inramning hos Ninris Ramverk i Sickla

2022-04-28

Hos Ninris Ramverk i Sickla står helhet, personlighet och kontext i fokus. Här får du hjälp att hitta nya idéer och tankar kring hur du kan rama in dina verk på det sätt som passar dig. Oavsett om det är ett traditionellt konstverk eller en affisch går det alltid att hitta en måttbeställd inramning som tilltalar dig och framhäver motivet.

– Vi tycker att det ska vara roligt med inramning. Alla har olika smak och det ska passa personen som kommer. Sedan hjälper vi gärna till med vår professionella kunskap, säger Nina. 

"Vi låter varje inramning få sin tid och försöker hitta

något unikt, annorlunda och personligt." 

Ninris Ramverk har ett stort utbud av ramar och passepartouter och de är inte rädda för att testa någonting nytt. De tipsar gärna om vilka material och färger som passar dina konstverk på sätt du själv kanske inte har tänkt på.

– Vi vill hjälpa till att hitta det som verkligen klingar hos kunden. Det gäller att se till helheten men också att introducera nya sätt och tankar. Man ska inte vara rädd för att prova olika ramar och passepartouter. Jag tror att många tänker att det ska vara för evigt men det ska gå att ändra när man vill.

När verket är färdigt är målet att inramningen ska förhöja motivet, få det att fungera i ett rumsligt sammanhang och samtidigt spegla dig som person.

– Man ska framhäva, bevara och ta hand om konsten. Vi låter varje inramning få sin tid och försöker hitta något unikt, annorlunda och personligt. 

Klicka in på Ninris Ramverk här!

Nina Richter-Dinan i mitten tillsammans med kollegorna Olivia Uddhammar och Aaro Kohvakka. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Redaktion

Hitta din originalkonst på

link to artportable