Logo Artportable

Arnolds Glas och Ram: ”Vi ramar in din vardag” - 15% rabatt till Artportables medlemmar

2022-06-27

Arnolds Glas och Ram

Hos oss på Arnolds Glas och Ram hittar du högkvalitativa konstnärsmaterial och inramningar i toppklass. Vi är en heltäckande butik när det kommer till konstnärsmaterial och i webbutiken finns över 1400 olika produkter.

Med lång erfarenhet av inramningar och ett av Sveriges största ramlistlager hemma kan vi lösa inramningarna snabbt vid behov. Noggrannhet och kvalitet är våra ledord.

I butiken i Växjö är du välkommen att rama in det du vill, målningar, föremål, brudklänningar - endast fantasin sätter gränser. Storlek är inget problem och ramarna mäter upp till 2,5x1,5 meter. Vid behov sköter vi även leverans.

”En bra rammakare väljer en ram och produkter till inramningen som lyfter bilden. Ramen ska ge konstverket en bättre känsla än innan.”

Genom att erbjuda Artglas ser vi på Arnolds Glas och Ram till att ligga i framkant vad gäller inramning och kvalitet. Glaset går att få med UV-skydd i olika styrkor och har även True color som återger de rätta färgerna i motivet. Artglas tar bort 99% av reflektionerna vilket gör stor skillnad för hur dina målningar upplevs. Alla produkter är självklart syrafria.  

Arnolds Glas och Ram är med i Glasbranschföreningen.

Använd rabattkod artportable15 för 15% rabatt.

www.arnolds.se

 

Henric Hjertberg
Arnolds Glasmästeri & Ramaffär AB startades 1960 av Arnold Hjertberg. Från 1972 har företaget drivits av Conny Hjertberg. Sedan 2011 drivs företaget vidare av Henrik Hjertberg, som är tredje generationen i familjen.

Redaktion

Hitta din originalkonst på

link to artportable