Logo Artportable

10% rabatt på Hammarö Ramverkstad AB - Fine Art Konstnärsmaterial för alla av ledande tillverkare - alltid till bra priser

2022-03-28

Hammarö Ramverkstad tillhandahåller konstnärsmaterial online och i butik. Huvudfokus ligger på måleriprodukter. Idag listar de 12 000 produkter varav 9000 finns i lager.

Hammarö Ramverkstad stardades år 2008 av Dag Cederlöf. Med en fysisk butik i Karlstad och ett stort lager för onlinebeställningar är det en heltäckande butik för konstnärer. 

Vad är viktigt att tänka på när man köper konstnärsmaterial?

– Enligt min erfarenhet ska du aldrig ska börja med att köpa något skräp, då gör du inte dig själv rättvisa. Köp de bästa grejerna på en gång och bygg upp ditt lager långsamt. Det är bättre att ha tre till fyra riktiga färgtuber än tjugofem tuber i sämre kvalitet. Detsamma gäller för papper. Köp ett riktigt akvarellpapper i hundra procent bomull om du ska måla akvarell. Resultatet kommer att bli mycket bättre. 

Något som Hammarö Ramverkstad är specialister på är penslar. Utbudet är brett och det finns något som passar alla. Till produkterna finns genomgående beskrivningar av ursprung och material och under FAQ står råd kring hårtyper, termer och användningsområden för den som vill fördjupa sig ytterligare. 

Dag är extra nöjd över de amerikanska märkena som ryms i butiken.

– Vi har ett stort utbud amerikanska märken som till exempel Daniel Smiths akvarellfärg och Stillman & Birn mixed media block. Inom akryl har vi Golden

Butiken har ett Cashbacksystem som för varje köp du gör ger en bonus att nyttja vid ett senare tillfälle.

 

Som medlem hos Artportable får du 10% rabatt på ditt första köp på en order över 1000kr! 

- Gäller hela orderbeloppet vid köp över 1000kr (med Cashback blir det i praktiken 18%)

- Välj "betala med faktura"

- Skicka ett mail till frame@hammaroram.se, märk med "Medlem hos Artportable"

- Rabatten dras på fakturan

Klicka här för att komma till butiken!

 

Redaktion

Hitta din originalkonst på

link to artportable